Mi van a péniszemmel? (lent)
Figyelt kérdés
13 éves vagyok lehet hogy furcsa de már régebbecske verem próbálgattam lehúzni a fitymámat.. (mint a nagyok :D) de egy helyen a makkomra le van tapadva. Ráncigáltam meg minden de nem szakad el, pont olyan mintha összenőtt volna.2015. febr. 9. 17:14
1/16 anonim válasza:
lehet fitymaszűkület, de meddig megy le? makkod alá már nem?
3/16 anonim válasza:
Figyelj én 15 éves vagyok pár hónapja vollt műtétem fitymaszűkület miatt amit már gyerekkoromban visszak kellett már egyszer húzni...Nekem egyáltalán nem fájt semmi különösebb érzés ne volt és nekem valhogy most jobban tetszik és sokkal hiigénikusabb! Tehát én azt tudom ajánlani hogy metéltesd le! Hidd el én is ráparáztam, de semmi sem volt!
4/16 anonim válasza:
Még véletlenül se hallgass a 3-ik válaszolóra !
Nem azért meg azért, de akinek az higiénikusabb, az cska egy fajhoz tartozhat !
Döntsd el, hogy hanukát kaarsz ünnepelni meg holokausztozni, vagy normális ember leszel, és elmész dokihoz, felhúzatod a figymád, bejáratod, és a szex élvezetesebb marad.
Fityma nélkül...pont a lényeg veszik el. De ezt ők nem értik :)
5/16 anonim válasza:
Nem a fitymafékre gondolsz véletlenül? Pontosan hol van a makkodon az a letapadás?
6/16 anonim válasza:
Miért vne el a lényeg fityma nélkül? Kifejtenéd?
7/16 anonim válasza:
Pontosan melyik részen van letapadva?
8/16 A kérdező kommentje:
a felőlem levő oldalon, nem hiszem hogy fitymaszűkület mert nagyon könnyen lemegy merev állapotban is...
2015. febr. 9. 17:57
10/16 anonim válasza:
Tehát nem a fitymafékre gondoltál, igaz? (alul a vékony húrszerű bőrdarab, ami összeköti a fitymát a makkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!