16 éveS fiú vagyok és a segítségetekre lenne
szükségem?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja a lágyékomba jobb oldalt(here és a has között) megjelent egy 1cm-es, kitapintható csomó. Nem fáj észre se szoktam venni! Kicsit mozgatható is! Olvastam utána ezernyi dolog okozhatja! Lehet nyirokcsomó duzzanat ami pár hét alatt elmúlik, vagy gyulladás, influenza, de akár daganat is!
Szüleimnek még nem szoltam mert biztos voltam benne hogy elmúlik de már 1 hónapja ott van! Mostmár parázok rendesen:(
Szerintetek?
Köszönöm szépen előre is!
2015. febr. 6. 06:35
1/10 anonim válasza:
Szólj a szüleidnek és elvisznek, ezt így nem lehet megmondani. Remélem semmi komoly!
2015. febr. 6. 06:42
2/10 A kérdező kommentje:
Mindenképp szólok nekik!
Azért még várok válaszokat
2015. febr. 6. 06:44
3/10 anonim válasza:
Ha annyira cikinek érzed, akkor menj el egyedül az orvoshoz, elég nagy vagy már hozzá. Én nem tudom mi lehet ez, sajnos, de ne aggódj feleslegesen, szerintem biztos nem nagy dolog, de ezt majd egy orvos megmondja.
2015. febr. 6. 07:07
4/10 anonim válasza:
Könnyen lehet kezdödö sérv is, mindenképpen mutasd meg orvosnak.
2015. febr. 6. 07:29
5/10 anonim válasza:
Biztosan nem sérv,mert az nem is olyan lent van,nyomásra fájdalmas .Valamilyen mirigy duzzanat lehet .
2015. febr. 6. 09:20
6/10 anonim válasza:
Valószínűleg nyirokcsomó duzzanadt. Ha nem fáj nyomásra, közérzeted jó, mást változást nem veszel észre magadon nincsc nagyon miért aggódnod. Inkább saját megnyugtatásod miatt menj el orvoshoz.
2015. febr. 6. 09:40
7/10 szamo77db válasza:
Mindenképpen fordulj orvoshoz! Megmondják, mit kell csinálni vele és túl leszel az egészen. Írod, hogy már 1 hónapja parázol, ennek is vége lesz remélhetőleg. Ne halogasd tovább!
2015. febr. 6. 15:55
8/10 anonim válasza:
jelentkezz be magán ultrahang vizsgálatra.
egy kis pénz és a szüleidnek már csak az eredményt kell elolvasniuk.
ott a doki megmondja hogy kell-e vele foglalkozni.
2015. febr. 6. 18:28
9/10 anonim válasza:
lágyéksérv tünete is lehet, az pedig ott van ahol mondod.
2015. febr. 7. 10:03
10/10 anonim válasza:
14 éves kortól egyedül is elmehetsz urológushoz,csak tb kártyát és személyi igazolványt kell vinned,és csak meg kell nézni mikor van urológiai rendelés.
De bárki is elkísérhet urológushoz(szülő,testvér,legjobb haver),bárki akiben megbízol.
De ha kísérővel mész el orvoshoz akkor majd várjon meg kint a váróba és egyedül menjêl be az urológushoz,mert akkor az orvossal vizsgàlat alatt is négyszemközt tudsz maradni és beszélgetni is,így kevésbbé ciki az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!