Előre is felhívom a figyelmet hogy ez igen, megint 1 péniszméretes kérdés! Segítségetekre van szükségem mert a neten ezzel a fajta problémával/kérdéssel kapcsolatban még nem találtam választ? Ha érdekel akkor a többi lent.
Szóval a problémám az lenne hogy 13-14 éves korom óta nem nőtt a péniszem és nem értem hogy miért... lehet, hogy furcsa egybeesés de már 14 éves korom óta már 3 éve(innentől az életkorom is gondolom nyilvánvaló, de akinek nem 17 vagyok) folyamatosan a Fegyencegyzés elkötelezett híve vagyok és kiskoromtól fogva sportoltam valamit. Az én teóriám pedig, hogy mivel a szervezetem az összes tápanyagot az izmokra és a szervezet regenerálására használja fel ezért nem jut elegendő a hancúr rudam növekedéséhez.
A kérdés lényege az lenne hogy:
1-Van-e valakinek hasonló problémája és ha igen akkor neki van-e ötlete ezzel kapcsolatban/megoldása?
2-nőhet-e még ettől függetlenül vagy abba kéne hagynom az egyzést?
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát
PS:Trollok is jöhetnek maximum derülök rajtuk 1 jót :D
17/F
De édi vagy... :)
Semmilyen edzésnek, de főleg a fegyencnek semmi köze a farkad méretéhez.
Ezzel vagy megáldva - használd ki lehetőségeidhez mérten. :)
Ahogy a 7 es irta.Semmi hormonális szert beszedni .
A sportra befektetett energiát nem innen vonod el .
A masztizás pontosan azt tevékenységet fejti ki a nemi szerveidre,mint ami te is kifejted a testedre.
Azért vannak ők is ,hogy dolgozzanak .Ennek hasznát majd idős korodban fogod kamatoztatni .Én már elmondhatom ezt is .
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!