Ha 17 eves vagyok akkor meg szukseges szuloi beleegyezes orvosi beavatkozasra?
Figyelt kérdés
konkretabban arra gondolok hogy rovid a fitymafekem es mutettel szeretnem elmetszeni vagy mi, meg hogy szerintetek van ertelme a mutetnek milyen kockazatok bujnak meg benne, kb mennyire latszik mutet utan a heg stb elore is koszi2015. febr. 2. 20:34
11/21 anonim válasza:
Ez igy enyhe szűkületnek tűnik. Ha akadályozza a szexet, akkor műttesd meg. Lehet ne is olyan vészes a dolog.
12/21 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretek a szulokkel ilyenekrol beszelni :D de egyre (szepen lassan) nyitottabb vagyok feljuk ilyen teren, de meg ennyire nem :D
2015. febr. 2. 23:09
13/21 anonim válasza:
Próbáld összeszedni a bátorságodat és beszélj velük! 18 éves korodig ez másképp sajnos nem megy.
14/21 A kérdező kommentje:
Hat myar lesz belole, majusba 18 leszek majd utana megoldom valahogy, es a mutet menete kb mi? Elmegyek urologushoz,egvizsgal mondka mi van megcsinaljak egyszerre mondjuk a fitymafeket meg hogy ha van (valszeg van) enyhe szukuletet is megcsinaljak? Es gyorsan megvan van vagy mennyi ido alatt csinaljak meg?
2015. febr. 2. 23:34
15/21 anonim válasza:
Ha TB-re csináltatod arra akkor várni kell. Mivel ez nem élet mentő, lehet, hogy hónapokat kell várni. Ez kórház függő. Milyen megoldásra gondoltál? Bemetszés vagy körülmetélés?
16/21 A kérdező kommentje:
Ha az enyhe szukuletet akarom csak megcsinalni akkor inkabb azt hogy nincs korulmeteles hanem csak az amit mondtal, kis bemetszessel lazitanak a fityman, aztan ha egybe is lehet akkor mar ha nem csak a szukulet volt a "baj" akkor a fitymafeket is megcsinalom
2015. febr. 2. 23:47
17/21 anonim válasza:
Lehet egyben. De én nem foglalnék előre állást egyik megoldás mellet sem. Ahhoz látni kellene az orvosnak. Mivel nem mindegy, hogy hol és milyen péniszen, milyen hosszúságú fitymán van ez a bizonyos szűkület.
18/21 A kérdező kommentje:
Persze ez most csak egy pillanatnyi terv kitudja mi lesz meg, majd egyszer elmegyek ha lesz idom, csak most be vagyok tablazva
Amugy hogy mukodik ez az urologias resz, hova kell mennem pesten ha 13 kerbe lakok? Madaraszba? Vagy hogy van
2015. febr. 2. 23:58
19/21 anonim válasza:
A területileg illetékes urológiai szakrendelőbe kell menni. Az orvos meg vizsgál, ad egy vizsgálati lapot. Abban le lesz írva a javasolt terápia. Valószínű beutal műtétre. Ez lehet több hónap is mire sorra kerülsz. Ezért nem ártana nem sokára elkezdeni. Szerintem ha holnap elmennél, akkor sem kerülnél sorra májusig.
20/21 A kérdező kommentje:
Hat majd kialakul, vegulis nem sietos nekem, meg meg a mutettel is vannak ketelyeim, neztem kepeket hogy milyenek voltak a mutet utan kozvetlen es olyan ijeszto, elborzaszt, meg olvastam komlikaciokat, es meg nem tudom elmerek e menni de majd megprobalom
2015. febr. 3. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!