Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy lehet nagyobb péniszem...

Hogy lehet nagyobb péniszem mindenféle szerek nélkül? ( 18 éves vagyok )

Figyelt kérdés

2015. febr. 1. 16:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
mert mint irjátok mindenkinek 19 - 20 és én nem vok megelégedve a 15-ös mérettel
2015. febr. 1. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
47%
Jah, így már értem elvégre nekem is 29 centis van, sok sikert!
2015. febr. 1. 16:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de a 19-et még elhiszem de a 29 max a lónak van .
2015. febr. 1. 16:54
 14/17 anonim válasza:

És t komolyan elhiszed kérdező, hogy mindenkinek 19-20, aki itt ezt írja? Mindenki rá rak 4-5 centit is.

(egy valóban 20 cm-es farkú srác)

2015. febr. 1. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Tisztában vagy azzal, hogy egy átlagos mérettel rendelkezel? Ne legyenek irreális elvárásaid magaddal szemben!

A péniszedet növeszteni nem lehet sem gyakorlatokkal, sem csodaszerekkel! Felejtsd is el ezeket, mert csak árthatsz az egészségednek!

2015. febr. 1. 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Semmilyen szerrel sem lehet,amit irnak az meg kamu.
2015. febr. 1. 17:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy bárhogyan is lehetne növelni a méretet. Most leírok egy igaz tortenetet. Nekem 17-18 mereven izgalmi állapottól függően. A pénisz méret kérdésre volt már hogy 19 cm-t írtam vagy mondtam, hiszen azt az 1-2 centit úgyse veszi észre senki ha ténylegesen élőben kellene igazolni vagy netán fényképpel :D Ezt csinálja szinte mindenki. Javaslom ha neked 15 cm akkor mond 16 cm-t, máris jobban hangzik nem igaz? :)

Én sokáig azt hittem, hogy nekem is kicsi van, hiszen az én méretem kicsinek éreztem a sok 20 cm-es fiúk előtt, aztán lett internet és rájöttem, hogy semmi bajon nincs a pénisz méretemmel, sőt még az átlag felett is vagyok. Nekem vérpéniszem van, így alapállapotban nem túl nagy ez közös zuhanyzókban sokszor fura érzés volt az elején de aztán rájöttem hogy nem számít, hiszen a barátnőm elégedett és ez számít. Be vallom sokszor még túl nagy is neki. Tehát ha kérdeznek rakj rá 1-2 cm-t, ahogy mindenki is teszi :)

2015. febr. 2. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!