Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egyenetlen hasizmot hogy...

Egyenetlen hasizmot hogy lehet helyrehozni?

Figyelt kérdés
Pectus Excavatum nevű testi rendellenességgel születtem (tölcsérmellkas). Nem annyira súlyos, de éppen elég ahhoz, hogy kellemetlen legyen. Mivel egészségügyi problémákat nem okoz, nem akarom műteni, de elkezdtem edzeni, hátha jobb lesz. Hát, igazából kezdek izmosodni, de hogy jobb-e, azt nem tudom, mert elég aszimmetrikusan alakul az izomzatom tőle (a bal alsó bordám is kicsit kijjebb van). Szóval el van tolódva az egyik oldalt a hasizmom. Tudtok valami gyakorlatot, sportot, akármit, amivel tudok tenni ellene?
2015. jan. 31. 01:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld az úszást, az minden izmod átmozgatja majd, talán segítene kicsit.
2015. jan. 31. 01:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt a horpadást az edzés sem szünteti meg,csak a műtét sajnos.

Vagy műtesd meg,vagy fogad el magad és keress egy olyan csajt aki mint egy egész embert szeret,aki a személyiségedet is szeretni,neki nem fog számítani ez a testi hiba.

2015. febr. 1. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!