Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kell-e aggódnom?

Kell-e aggódnom?

Figyelt kérdés

Szóval elég kényes a problémám, 26 éves vagyok, és egy ideje azt veszem észre magamon hogy nem vagyok kanos 3 nap után se.

Pedig ha 2 napja nem maszturbáltam, akkor minden bajom volt, jelenleg nincs barátnőm ezért szorulok erre. :D

Mi lett velem? :S Erekcióval nincs bajom, viszont mikor ejakuálok akkor alig van orgazmusom, ez is aggaszt.

Nem drogozok,nem piálok,cigi se..szóval káros szenvedélyektől mentes vagyok, sportolni is szoktam, de arra max egyedül fehérjeport veszek (minőségi)! Az meg nem hiszem hogy okozhat ilyen problémát.

Volt már valakinek hasonló gondja, meddig tartott ha igen? Lelki vagy szervi eredetű lehet?

2015. jan. 30. 09:07
 1/1 anonim ***** válasza:
A maszturbálás nem olyan mint a szex..én csak ennyi tudok mondani.
2015. jan. 30. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!