Herevisszér lenne?
Figyelt kérdés
Bal herém fölött vastagabbak az erek mint a jobb oldalon, kb 5-7 miliméter összesen. Tekergő, vastag, könnyen összenyomható. Ez lehet visszér? Olvastam hogy ez a here méretének csökkenésével is jár, azt viszont nem tapasztaltam.
Arányokat tekintve olyan mint a képen. (herémhez képest akkora méretűek az erek mint ott) Viszont az egy egészséges here a képen.
19/F
2015. jan. 29. 22:08
1/3 anonim válasza:
A here viszeresség nem erről szól .Fő kisérő tünete a fájdalom.
2/3 anonim válasza:
Lehet visszêr,nem mindenkinél van fájdalom ez tévhit.
Nem,minden esetben kell a here visszêrt műteni.
Érdemes lenne urológushoz menned,csak tb kártyàt,szemêlyit kell vinni,14 éves kortól egyedül is lehet màr menni.
3/3 anonim válasza:
Nekem is az van és nem okoz problémát és nem is fáj! 44 éves vagyok, tehát eddig mindenképpen el lehet élni vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!