Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Merevedési zavarok? Mi okozhatja?

Merevedési zavarok? Mi okozhatja?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, párom 19. Már nagyon sokszor voltunk együtt, soha nem volt gond, mindig élveztük a szexet. 3 napja történt, hogy ő éppen orálisan akart kielégíteni, nekem viszont nem volt erekcióm, és nem tudtunk vele mit kezdeni. Kicsit aggódtam, hogy vajon miért lehet ez. Másnap próbáltam az önkielégítést, hogy segítsek kicsit a problémán, és azt vettem észre, hogy föláll, de nem keményedik meg teljesen. Azóta szinte nem is volt rendes erekcióm. Kezdek megijedni... Félek, hogy ez maradandó gond lehet, mit tanácsoltok?
2010. febr. 9. 07:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Először is fontos, hogy 100%ig bízz a párodban, szeresd őt, és ez fordítva is így leggyen. Beszéljetek róla, fontos, hogy megbeszéljétek, hogy mi a gond. És ha nem megy, ne erőltesd, mert annál rosszabb lesz. Minden nap egy új lehetőség! Sikerülni fog!!
2010. aug. 12. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!