Merevedési zavarok? Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, párom 19. Már nagyon sokszor voltunk együtt, soha nem volt gond, mindig élveztük a szexet. 3 napja történt, hogy ő éppen orálisan akart kielégíteni, nekem viszont nem volt erekcióm, és nem tudtunk vele mit kezdeni. Kicsit aggódtam, hogy vajon miért lehet ez. Másnap próbáltam az önkielégítést, hogy segítsek kicsit a problémán, és azt vettem észre, hogy föláll, de nem keményedik meg teljesen. Azóta szinte nem is volt rendes erekcióm. Kezdek megijedni... Félek, hogy ez maradandó gond lehet, mit tanácsoltok?2010. febr. 9. 07:05
11/11 A kérdező kommentje:
Először is fontos, hogy 100%ig bízz a párodban, szeresd őt, és ez fordítva is így leggyen. Beszéljetek róla, fontos, hogy megbeszéljétek, hogy mi a gond. És ha nem megy, ne erőltesd, mert annál rosszabb lesz. Minden nap egy új lehetőség! Sikerülni fog!!
2010. aug. 12. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!