Merevedési zavarok? Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, párom 19. Már nagyon sokszor voltunk együtt, soha nem volt gond, mindig élveztük a szexet. 3 napja történt, hogy ő éppen orálisan akart kielégíteni, nekem viszont nem volt erekcióm, és nem tudtunk vele mit kezdeni. Kicsit aggódtam, hogy vajon miért lehet ez. Másnap próbáltam az önkielégítést, hogy segítsek kicsit a problémán, és azt vettem észre, hogy föláll, de nem keményedik meg teljesen. Azóta szinte nem is volt rendes erekcióm. Kezdek megijedni... Félek, hogy ez maradandó gond lehet, mit tanácsoltok?2010. febr. 9. 07:05
1/11 anonim válasza:
Megértem a problémádat! De lehet ez csak egy átmeneti állapot, hiszen egyszeri,kétszeri eset. Nálunk nőknél, még ha nem is olyan látványos, mint a férfiaknál, nem kívánjuk a szexet, vagy csak kevésbé, nem indul be úgy a a folyamat mint azt kellene. Mindenesetre ne ostorozd magadat ezekért az esetekért, próbáld elfelejteni, mert a következő alkalommal csak görcsölni fogsz, mert úgy érzed nem tudsz teljesíteni és leblokkolsz. Nem fog ez neked maradandó lenni, de mégis többször előfordul menjél el urológushoz, hiszen lehet egy kisebb prosztata gyulladásod, amit szinte észre sem veszel, de az is okozhat ilyen problémát. Ajánlom még a Peponen tökmagolaj kapszulát, mint természetes hatóanyagot, ami célzottan ilyen jellegű problémákra van kitalálva. Ne izgulj, és nem lesz semmi probléma. Hidd el bárkivel mint az elején leírtam előfordul.
2/11 anonim válasza:
Nagyon sok oka lehet, a legjobb orvoshoz fordulni, ha pár napon túl fennmarad.
3/11 anonim válasza:
Lehet keveset pihensz, stresszelsz, stb.. Én akkor vagyok átmenetileg impotens, amikor nappal nyomok egy kemény edzést. Na akkor este nem áll a bárner.. Regenerálódni kell. Nyugi nincs neked semmi bajod.
4/11 anonim válasza:
lehet én fel tudnám állitani neked rendesen.26/f
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok, hogy segítetek :) Igazából próbálom fejben megoldani a dolgot, mert tudom, hogy minden fejben dől el, de elég nehéz. De nem adom fel! :)
2010. febr. 10. 06:54
7/11 anonim válasza:
Hali. Sikerült megoldani a problémádat? Sajnos ugyanilyen gondba vagyok mint amibe te voltál. Le tudnád írni hogy mivel sikerült megoldani a problémát?
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült megoldani! Szükséges hozzá, hogy szeresd a másikat, és bízz benne. Ne legyen egymás előtt szégyenlősködés, és ő is segítsen téged. A lényeg, hogy az egész fejben dől el. Csak koncentrálni kell, és lazítani, és nem lesz többé semmi baj ;)
2010. aug. 8. 09:57
9/11 anonim válasza:
Csak irigyelni tudlak.:) A helyzet hogy mire odakerül a sor hogy bnőm a szájába veszi az irányítást érzem h elönt egy melegség kiver a víz és utánna már leisblokolódtam. Akkor azt mondod előbb a fejembe tegyek rendet? Nagyon jó lenne ha már nekem is sikerülne legalább egyszer a dolog.
10/11 anonim válasza:
Tudnál adni pár konkrét tippet mivel győzhetném le a szorongást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!