Ha 14 éves vagyok és már kb 6 éve fitymaszükületem van az nagyon gáz?
Csak arra vigyazz, hogy MILYEN mutetrol is lesz szo.
Nekem a szuleimet, amikor kicsi voltam, rabirtak az orvosok - mivel nekik ez igy egyszerubb - hogy teljes korulmetelest kell csinalni.
De ha mindent levagnak, az nem jo, a makk nem jo, ha fedetlen lesz, nekem pl egeszen durvan kiszaradt a makk, foltos is, kerges a tapintasa, nagyon gaz...
Ha van egy kis szukulet, akkor furdes utan lehet tagitgatni, finoman, hogy ne repedjen, erre van kenocs is, ami segiti ezt, azt kapsz szulok nelkul is az orvostol, ha kersz.
Ha vagni kell, akkor egy bemetszes altalaban megoldja a problemat, ha nem, akkor kellhet plasztikazni (z-plaszika pl) vagy, ha minden kotel szakad, akkor egy reszleges meteles, ennel tobb egeszen biztos, hogy nem kellhet.
Ha levagjak az egeszet (teljes circumcisio) akkor utana mar nincs mese, nem no vissza, nem lehet segiteni rajta, csak hosszu evekig, legalabb 2-3 evig nyujtani es az se lesz olyan (en magam most ezzel szenvedek)
Ha mentek a dokihoz, mert vagni kell, akkor mindenkeppen mondd meg, hogy minel tobbet szeretnel megtartani a fitymabol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!