Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a gond?

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem van ez már egészen biztos, mondhatom! Fürdéskor próbáltam hátrahúzni lankadt állapotba, hátra is bírnám, nem könnyen de hátra jönne. Nem fáj, nem érzek semmi fúrcsát, lankadt állapotban úgy ahogy hátrajön, jönne! De nem mertem hátrahúzni teljesen, mert olyan mintha, hogy is fogalmazzak, mintha lenne egy gyürü alatta amit visz magával, vagy egyszerüen csak vastagabb a bőr lent, mint a fitymám végén, ott egész vékony. Ezt már máskor is észrevettem, aztán ha visszatolom a helyére a fitymát, a makkra teljesen akkor látszik ez a bizonyos kis gyűrű, de aztán egy idő után eltűnik. Teljesen nem mertem hátrahúzni, mert nem tudom mi lehet, és nem tudom milyen következménye lenne a dolognak. Valami ötlet?

2015. jan. 24. 19:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Próbálkozom a meleg vizes dologgal, teljesen nem merem hátrahúzni, félek hogy nem bírom visszahúzni :\
2015. jan. 28. 20:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha nem megy, erőltetni nem szabad! Attól a fitymád bőre megsérülhet, berepedezhet! Ha hátraszorulna közben (és a bőr gyűrűszerűen megdagad), azt parafimózisnak hívják. Ha ez megtörténne, akkor azonnal orvoshoz kell fordulnod!
2015. jan. 28. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!