Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj a péniszem, és ki van...

Fáj a péniszem, és ki van repedezve ez mi lehet? Képek lennt vannak

Figyelt kérdés

[link]

[link]

#fájdalom #égő #viszkető pénisz!
2015. jan. 22. 12:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez elég durva fertőzés,menjél el urológushoz az nemi betegséggel,fertőzésekkel is foglalkozik és a legtöbb urológus férfi így nem olyan ciki megmutatni,sőt sokszor mêg elkülönített vizsgàló részbis van..

Nem kell az urológiára beutaló,csak tb kártyát,személyit vigyél magaddal.

2015. jan. 22. 20:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! Voltam urológián azt mondta a doki hogy be van gyulladva írt fel rá pimafucort krémet azzal kell kenegetem!
2015. jan. 23. 13:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyi, hogy ez nem az urológiára tartozik, hanem a bőr és nemibeteg osztályra, tehát oda kell menni.
2015. jan. 23. 15:46
 14/19 anonim ***** válasza:

De az urológus is foglalkozik a nemiszervet érintő összes problémával,gombával is stb.

Sokal jobb az urológus és diszkrétebb is a vizsgálat ( van a legtöbb helyen elkülönített vizsgáló,így csak aznorvos előtt vetkőzöl le és csak ő lát vizsgálat alatt,ráasásul az orvos férfi így előtte elővenni nem olyan ciki)ott,mint a bőr ês nemibeteg gondozóban.( itt viszont nincs külön vizsgàló,aki a szobàban van az mind làt vizsgálat alatt,az orvos is nő és van hogy előfordul hogy átjàróhàzzà vàlik a rendelő és csak úgy vizsgálat közben besétàl valamiért egy ápoló,vagy bemegy kàvézgatni erről is hallotta már)

2015. jan. 23. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Akkor remélem nem,sokàra helyre jösz teljesen.

2015. jan. 23. 20:13
 16/19 anonim válasza:
Nagyon csúnya...mostanában ne verd ki
2015. jan. 27. 18:58
 17/19 anonim válasza:
43%
Bőrgyógyász vagyok,én sem tudom mi lehet ez! Mindenképp fordulj orvoshoz,ő tud megfelelő kenőcsöt írni! Jobbulgatást!
2015. febr. 3. 20:49
 18/19 szamo77db ***** válasza:
Én a bőrgyógyászatra mennék ezzel! Nagyon csúnya.
2015. febr. 4. 10:51
 19/19 A kérdező kommentje:

Voltam ma nemi beteg gondozóba mert meg keményedett meg ki száradt a péniszem bőre és írtak fel rá valami luckoid krémet vagy mit

Nem biztos h helyesen írtam

2015. febr. 5. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!