A péniszem vékonyabb lett a felfázást követően?
Évekkel ezelőtt az utcán sétáltam télen papucsban meg egy szál pólóban. Azt éreztem, hogy hideg érzet és fájdalom jelentkezik az ágyékomban. Még azon a napon elkezdett fájni az ágyékom, nem tudtam wc-zni, vagy csak nehezen. A péniszem összezsugorodott ennek következtében.
A háziorvos felfázásra gyanakodott és adott rá gyógyszert. Ennek hatására újra tudtam vizelni, a fájdalom elmúlt. Azonban megmaradt valami amit nem tudok hova tenni.
A péniszem mintha erőtlenebb lenne, mint akkor amikor fel voltam fázva. Ha odalent vakarom vagy kicsit erősebben nyúlok hozzá kellemetlenség érzetem lesz oda lent. És a tövénél meg kicsit tovább is olyan mintha valami összeszorítva tartaná a hímvesszőm. Vizelési gondot nem okoz, talán annyit, hogy nem csap ki a péniszemből a vizelet mint régebben. De a vizelet vastagsága ugyanolyan. Mi lehet ez?
Lehet hogy a hideg miatt a vérkeringéssel leltt odalent valami
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!