Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az mitől van hogy sűrűbben...

Az mitől van hogy sűrűbben tör rám vizelési inger? És olyan mintha már távozna ki a húgycsőböl a vizelet. Mintha pisilni kezdenék már, folyna kifelé. De közbe meg semmi nem folyik. Meg pisilés után olyan mintha még maradt volna húgy a hűgycsőben.

Figyelt kérdés

Ezen kívül semmi más nincs. Nincs alhasi fájdalom se, semmi. Talán néha a végén van olyan hogy egy kis erőlködéssel kell rásegíteni. De nem mindig, néha.

Szerintem nem fertőzés lehet az oka. Olyan dolgot nem csináltam ami miatt valami baktérium bejutott volna. Szexuális életet nem élek.

Múlt héten hideg padon ültem, talán felfázhattam.

19/F

2015. jan. 15. 22:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen, jobbulást mindkettőnknek. :)

És a többi sorstársunknak is.

2015. jan. 15. 23:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Érdekes probléma, mert a tünetek leginkább "felfázásra" (ami igazából bakteriális fertőzés) utalnak, de ez férfiaknál nem igazán jellemző. Lehetne valamilyen szexuális úton terjedő nyavaja is, de ha nem szexelsz, az is nehezen elképzelhető.

Szerintem minimum a háziorvosodhoz menj el egy pisivizsgáltra, de jobb lenne, ha urológiára mennél.

2015. jan. 16. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!