Ha beteg vagyok vagy csak lázas akkor miért nincsen merevedésem?
Figyelt kérdés
Ahogy nem szédültem vagy nem volt lázam, vagy egyszerre mindkettő, akkor lett merevedésem (persze nem rögtön csapott arcon a farkam :D).#orális szex xD #fap time everyday #illuminati mindenhol
2015. jan. 13. 15:14
1/7 anonim válasza:
Bar én lany vagyok,de ha én beteg vagyok elni nincsen kedvem nemhogy ilyen világméretű társadalmi problémákkal foglalkozni:D
2/7 anonim válasza:
Merevedése álltalában akkor van az embernek, ha tökéletes a fizikális állapota és a lelki egyensúly is megvan!
3/7 anonim válasza:
örülj neki..nekem ál bármi van is..akár orákig..kényelmetlen.mintha viagrát szednék..
4/7 anonim válasza:
Mert akkor a tested másra forditja az energiákat .
5/7 anonim válasza:
A tested meg az agyad a betegségre gondol ilyenkor,azert
6/7 szamo77db válasza:
Őrület, hogy valaki még lázas betegen is a fax#ával van elfoglalva! Maradj nyugton, igyekezz minél hamarabb meggyógyulni! Ilyenkor a szervezeted minden erejét a betegség leküzdésére fordítja. Ezért nem áll fel.
7/7 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom de mostmár megnyugodtam hogyha meggyógyultam mehet megint minden az asszonnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!