Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha megtudnád, hogy halálos beteg vagy?
Végigkúrám az összes környezetemben lévő csajt aki tetszik.
18F
1-es vagyok.
PErsze, ha AIDS-es lennék..akkor inkább öngyilkos lennék.
Attól függ, mennyi időm van hátra. Ha pár óra, vagy csak egy nap, átgondolnám, hogy érdemes volt-e élnem. Vajon fel tudok-e valami olyan dolgot mutatni az életben, ami miatt emlékeznének rám az ismerőseim, szeretteim. És szomorú lennék, mert erre az a válasz, hogy nem.
Ha pedig volna pár hónapom, netán évem, megpróbálnék úgy élni, hogy másoknak minél többet segítsek egyrészt mások miatt, másrészt magam miatt. Igyekeznék minden olyan dolgot kipróbálni, ami mindig is érdekelt, de valami miatt féltem kipróbálni.
Mindkét esetben a legjobban az fájna, hogy a megszerzett tudásom, tapasztalatom velem jönne a sírba.
32/N
Végig gondolnám az életem és csak olyat tennék továbbra is, amit nem bánok meg. ÉS életem végéig az maradnék, aki vagyok.
Szerelem-szex terén ugyanúgy nem lenne barátnőm. Nem szánok most se, és akkor se időt erre. Igazából kétlem, hogy annyira jó dolog lenne, mint amit bele képzelnek a legtöbben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!