Általánosságban egészségesnek mondható egy testépítő?
Arra gondolok, hogy rengeteg fehérjét és szénhidrátot megeszik, amit a szervezetének valahogy fel kell dolgoznia; aztán szálkásításkor csak fehérjét, plusz még a vizet is megvonja magától.
Nem teszi ez tönkre a szervezetüket?
Ennyi barom valaszolot..
Tisztazzuk mit ertesz "testépítő" alatt.
Aki lejar heti 3x edzeni es normalisan taplalkozik az sokkal egeszsegesebb mint az atlagember.
A profi testepites viszont nem eppen egeszseges a dopping es a versenyek miatt. Vese es majkarosodas,esetleg keringesi zavarok (koztuk impotencia is) johet letre.
Van aki hamar kikeszul tőle (Zyzz) van aki kozepkoruan (Nasser el Sombaty) es van aki oregkoraban is kivalo formaban van pl Arnold vagy Frank Zane.
1# Nem járt.. Gondolom te is valami hülye szteroidos lehetsz..
A többi válaszolónak köszönöm! Azt gondoltam, hogy a normálisan étkezők egészségesek; én inkább ezekre a profikra gondoltam, akik szednek mindenfélét, meg nem túl változatosan esznek.
Köszönöm az utolsó válaszolónak a példákat is!
Nem csak a megunás miatt.
Egyféle ételben sosincs benne minden tápanyag, vitamin, stb.
Ezért kell minden nap mást enni, hogy megkapjunk mindent, ami kell.
Sovany hús,rizs,tojas,sajt,meg nehany zoldseg,gyumolcs.
Ezekben benne van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!