Szerintetek mitől áll helyre a nemi vágyam?
Elég tapasztalatlan vagyok, kevés alkalommal a hátam mögött. Az első alkalmak rosszul sikerültek, minden volt csak nem jó. Ezek a gátlások megmaradtak, és manapság is van belőlük szerintem, bár már enyhültek. Jelenleg egy odaadó partnerem van, ő oldotta fel a gátlások többségét, de a nemi vágyam valahogy még mindig nem a régi. Nem olyan mint az első rosszul sikeredett próbálkozások előtt, amikoris mindenre pöccre. Manapság pedig szinte csak a tényleges szituációban kap el az inger, és kapom össze magam (szerencsés esetben).Érzem én, hogy javul a helyzet, de ha esetleg tud valaki tanácsolni valamit, a felépülést gyorsítandó, azt megköszönném. :) Arra is gondoltam, hogy valami regényt vagy szakirodalmat esetleg elolvasnék, de jobb ötleteket is szívesen fogadok.
-egy huszonéves férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!