Kétnapja volt fitymafék műtétem mikor lehet már maszturbálni már nem bírom!?
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 18:34
21/23 szamo77db válasza:
Ha csak a hülye áll be katonának, akkor nagyon sok hülye volt ebben az országban! Jött a behívóparancs és menni kellett! De te minden katonánál hülyébb vagy! Majd megtudnád, te barom! Bele döglenél abba, amin én átmentem, a társaimmal együtt.
22/23 A kérdező kommentje:
Az Obszcén gorombaság nem változtat semmin...
2015. jan. 19. 07:53
23/23 szamo77db válasza:
Bocs, de te kezdted a hülyézést! Én meg nem hagyom magam. Egyébként a mai fiataloknak sem ártana mondjuk 1 év katonaság. Rendet, fegyelmet tanulnának. Nem mindig a fax, a szex nyilvános WC-ben, vonaton és ki tudja még miket olvastam már itt, ezen az oldalon! Állandóan méregetik, hogy mennyit nőtt, stb. És semmi nem érdekli őket. Te mikor olvastál könyvet? Egy regényt, nem a tankönyvet. Mindegy, ne menjünk ebbe bele! Gyógyulj meg, vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!