Kétnapja volt fitymafék műtétem mikor lehet már maszturbálni már nem bírom!?
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 18:34
1/23 A kérdező kommentje:
ja és már felállt párszor nem tudom ez gond-e?
2015. jan. 10. 18:36
2/23 anonim válasza:
Hagy békén. Majd a tested megoldja a gondot, ha nem bírja tovább tartani.
3/23 anonim válasza:
A merevedést nem lehet kivédeni .
4/23 A kérdező kommentje:
,hogy oldja meg?
2015. jan. 10. 18:47
5/23 anonim válasza:
Spontán spermaürítéssel, ne mond, hogy még nem volt olyanod. Bár ha folyamatosan a jobb kezed használod akkor nem csodálkozom...
6/23 A kérdező kommentje:
és ez nappal is lehet ez a spermaürítés? mondjuk suliban?
2015. jan. 10. 18:59
7/23 anonim válasza:
Spontán magömlésed általában álmodban lehet.
Néhány hétig inkább pihentesd a dolgot, mert még nagyon friss a sebed!
8/23 anonim válasza:
Én szerintem a 7. nap után muszáj voltam kiverni, mert megőrültem. De csak éppen mozgattam a fitymámat, mivel a seb még rohadt érzékeny volt. Akkorát lőttem, hogy szerintem életem legnagyobb spricce volt, de ez már mellékes. :D
9/23 szamo77db válasza:
Uralkodj már magadon egy kicsit! Örülj, hogy a nehezén túl vagy. Nem igaz, hogy orgazmus nélkül nem lehet 8-10 napig meglenni! Az egészségedről van szó, ha nem vetted volna észre. Semmi nincs a világon, ami érdekel, csak a f##szod?
10/23 anonim válasza:
Ha már nagyon nem bírod ki, lógasd ecetbe! azt hiszem, elfelejted, hogy kiverhetnéked van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!