Fityma szükület?
Ugy tudom fitymaszükületem van.Más nemi betegségem is lehet ? Ezt házilag lehete orvosolni vagy csak körülmetéléssel ? Tapasztalat ?
Képek:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
#6 os,ha már olyan részletesen leirtad hova kell menni e vizsgálatra akkor legalább jót írtál volna .Egy kórházban sem csinálnak ez irányú vizsgálatokat,ott a műtétek zajlanak.Abba az SZTK ba kell mennie,urológiai szakrendelésre,ahova helyileg tartozik .Ide nem kell beutaló sem,csak taj kártya,esetleg kérhetnek lakcim kártyát,diák igazolványt.Időpont kérése lehetséges,de fiatal koruakat nem szoktak haza küldeni .
A vizsgálatra nem kell bemenni a kisérőnek.Ha doki úgy látja hogy műtéti beavatkozásra lenne szükség.akkor a fiú
legközelebb valamelyik szűlőjével kell hogy menjen .
A helyi kórházban van urológiai rendelés,sőt nőgyógyászati,bel,bőr és mêg lehet sorolni milyen rendelések vannak.
Az sztk-ban nem csak vizsgálatok,rendelések vannak,hanem műtêt is(ha màr annyira kiakarsz oktatni,nem mindenki pesten él,aki kis városban él ott sokszor csak 2 kórház van ês mindenki tudja melyik kórházban vannak rendelések)
Ha nem csak kötekedni akarnál akkor rájönnél azért írtam hogy a szülő várja meg kint,vagy ha bemegy forduljon el,mert sok szülő nem gondolja végig hogy egy kamasz nem szeretné ha a szülei előtt vizsgálnák meg,mert már ciki és a szülő sokszor amint nyílik az ajtó màr indul is befele és nem foglalkozik ezzel.
Ha műtétre szükség van azt közli az orvos a szülőkkel ês a,műtêt idejét is megbeszélhetik,későbbre is lehet tolni akàr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!