And91 kérdése:
Laza boxer vagy feszulos?
Figyelt kérdés
melyik jobb egeszseg szempotjabol a ferfi peniszere?2015. jan. 8. 20:55
1/13 anonim válasza:
Én mindig feszuloset hordok, szerintem sokkal kényelmesebb, a péniszt úgy helyezem benne, ahogy akarom..
2/13 anonim válasza:
feszülős.
a laza boxer be fog gyűrődni a lábad között és kidörzsöl ha leizzadsz, és még a járás is fájni fog olyankor.
3/13 anonim válasza:
Ha már boxer,akkor laza .Az az egészségesebb.Nem a pö**öd miatt,hanem a tökeid miatt fontosabb ez .
4/13 anonim válasza:
Beizzadni a feszülősbe lehet,és még a tökeid is bepállanak .
5/13 anonim válasza:
Laza, az olyan mintha rajtam se lenne, szabadon lélegezhet föl a pecsem. :D
6/13 anonim válasza:
Nem csak a laza boxer az egészségesebb. A nadrág is legyen kényelmesen laza ágyék tájon.
8/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a feszülős nem tesz jót a heréknek, tehát a laza egészségesebb. Az viszont már más kérdés, hogy szerintem a feszülős szexibb egy pasin (persze a lazát se vetem meg). :) De hát ízlések és pofonok...
L
10/13 anonim válasza:
9 es neked mi a fontosabb,az egészség ,vagy hogy szexi legyen .Sokan döntenek itt az egészség mellett .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!