Xy1973 kérdése:
Lehet elég hihetetlenül hangzik de egy 14éves srác vagyok és tudom sokan kamuznak iet de kiváncsi lennék arra hogy ez normális hogy ennyi idősen az átlagnál jóval nagyobb péniszel rendelkezem? Attól félek hogy egészségügyi gondjaim leszhetnek belőle!
Figyelt kérdés
egészen pontosan 20cm hosszú és 5cm széles tudom hihetetlen de lehet ez valami hormon zavar is vagy lehet a vége impotencia?2015. jan. 4. 02:57
12/22 anonim válasza:
Ja egy papírra írd mellé, hogy GYIK vagy rá csak utána mosd le :D..
13/22 szamo77db válasza:
Egyik azért sír, mert kicsinek gondolja, másik azért, mert nagynak! Tiszta őrültekháza!
15/22 anonim válasza:
Ha igazat írsz, akkor az átlagnál tényleg jóval nagyobb mérettel áldott meg a sors. De ebből semmiféle egészségügyi problémád nem lesz, ne aggódj! Nem leszel impotens és valószínűleg hormonzavarod sincs! Egyszerűen csak ilyen géneket örököltél.
De engedj meg nekünk némi szkepticizmust! Már csak azért is, mert egy korábbi kérdésednél még 15 voltál...
16/22 anonim válasza:
A kép nem bizonyít semmit, bárhonnan letöltök neked egy 25 cm-es dákót és azt mondom, h az én farkam az.
17/22 anonim válasza:
Képet ne tegyél fel,had legyenek továbbra is kételkedők
18/22 anonim válasza:
Nem betegség,csak nagy mérettel lettél megáldva.Szóval normális,csajoknál is vannak bögyösek
19/22 anonim válasza:
Ne tegyél fel képet,tudod ami a netre egyszer felkerült az ott is marad örökre.Senkinek,semmit nem kell bizonyítanod.
20/22 anonim válasza:
Ha kuldessz kepet elhiszem + mondok velemenyt ha akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!