Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hülyeséget csináltam vagy se?...

Hülyeséget csináltam vagy se? Nem bírok már várni!

Figyelt kérdés
Szóval.Hülyeséget csináltam anyám szerint mert (mert egy idióta vad barom vagyok!!) az arcomon levágtam az úgymond "arcszörzetemet" amely inkább pihe.Viszont már várom,hogy nőjön ezért vágtam le tudom, hogy egy 12 éves 179 centiméter és 96 kilós kamasznak felesleges de egyszerűen akarom.Köszi a válaszokat.

2015. jan. 3. 19:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Felfogtam.Csak az a bökkenő, hogy nagyon el vagyok havazva ugyanis nagyon sokat követelnek most legalábbis a hetedik évfolyamon.A zöldségek/gyümölcsök nagyom drágák ezérr nem.szoktam annyira sokat
2015. jan. 4. 15:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Fogyasztani.Mindig van nálam valami gyümölcs amit mindig nagy örömmel meg is eszek.Ezért kérem a tanácsotokat.Tudom ehhez én is kellek.Előre is kösz
2015. jan. 4. 15:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Az étkezés mellett a mozgás is nagyon fontos. Sportolsz valamit?
2015. jan. 4. 15:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Otthoni sport is jó akár,mint mozgás ha nincs pénz,hogy sportra jàrjà:pl-ul.,futni,felüléseket,hasprést csinálni,fekvőtámaszokat csinálni otthon is lehet,házimunka során is mozogsz ám,biciklizni is lehet.

( helyben ugrálni,páros,egy lábbal,gugolást végezni stb)

2015. jan. 4. 15:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen sportolok heti 2 darab 1 órás aikidő
2015. jan. 4. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!