Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fiuknál mennyire fontos az...

A fiuknál mennyire fontos az alapos tisztálkodás? Tegnap hallottam, hogy a tesóm azon poénkodott a haverjával gépezés közben, hogy ha nem mossák meg maguknak mennyire lesz túrós 3 nap mulva. Nagyokat nevettek.

Figyelt kérdés
Lehet, hogy szólni kéne neki, vagy anyumnak?

2015. jan. 2. 23:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező jobb lenne ha magaddal foglalkoznál,biztosan lenne is mivel .Mások beszélgetését kihallgatni a legnagyobb bunkóság ,és még közre is akarod adni otthon .Nem gondolom hogy anyud minden este ekkora fiúnak leellenőrzi megmosta e .

Te oda hivod anyudat ellenőrzésre .

2015. jan. 3. 14:18
 12/24 A kérdező kommentje:
12 évesek most:)
2015. jan. 3. 15:44
 13/24 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon fontos,be is büdösödhet,a felgyűlemlő piszok,a fehêr anyag,túró, a smegma amit ha nem mossnak le a fityma letapadhat vagy akàr fitymaszűkület is kialakulhat tőle.Sem a fityma lepadás orvosolása nem kellemes feltépi a doki,fitymaszűkületnél meg vagdosás lesz ha súlyos a helyzet.

Több fiú vallotta itt be akiknek enyhe fitymaszűkületük volt hogy elhanyagoltàk a tisztàlkodást és ezek utàn jöttek a bajok amikor meg észrevették hogy a fitymàt nem tudjàk olyan könnyen hàtrahúzni beijjedtek.

Hány éves vagy kérdező,fiú vagy?

Ha igen beszêlgess el erről a tesóddal!Mond el,hogy milyen következményekkel jàrhat!

2015. jan. 3. 20:27
 14/24 A kérdező kommentje:
Én a nővére vagyok, ő 12 éves most!
2015. jan. 3. 20:28
 15/24 anonim ***** válasza:

De most komolyan nem jàték,meg vicc ez,mert komolyan sok fiú mesélte el hogy ezután az elhanyagolàs után lett gond a fitymájával és mennyire bànja.

Beszéljen vele négyszemközt,inkàbb legyen cikis helyzetben minthogy a végén baj legyen.

A szülőket hagyd ki ebből.

2015. jan. 3. 20:31
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha a nővére vagy akkor is beszélhetsz vele mert ebből baj is lehet később.

És te hàny éves vagy?

.Kopogj be,menj be hozzá,mond meg neki hogy fontos dologról akarsz beszélni vele.Mond meg hogy ne értsen fére de meghalottad hogy miről beszélt a baràtjàval és nem tudod hogy csak hülyültek e de mivel te idősebb vagy hallottál arról hogyva tisztàlkodás elhanyagolása milyen következményekkel jàrhat.

Nem kellemetlen helyzetbenakarod hozni,de ez fontos,ez nem vicc.

Elmondhatod hogy ràd szàmíthat mindig,tőled bàrmit kérdezhet köztetek marad amiről beszéltek.

2015. jan. 3. 20:48
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom, azt se tudom, hogy kezdjek hozzá.. nem mondhatom neki ezt a túrós szöveget..:-)bár lehet azt kéne, akkor legalább megilletődne
2015. jan. 4. 09:38
 18/24 anonim válasza:

egy 12éves gyereknek nehogy nekiess ilyen szöveggel :D

hidd el hogy úgy is tiszítja elégg, mert ha nem akkor az zavarná őt is, tapasztalat. Ponékodni meg bármivel lehet ne vedd komolyan... írj ha gondolod privátba

15f

2015. jan. 4. 10:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem időnkén szúrópróba szerint ellenőrizd le, hogy tiszta-e ! Ha nem, akkor ijessz rá hogy körülmetélt szeretne-e lenni. Utána napi 3szor fogja önként mosni.
2015. jan. 4. 10:43
 20/24 anonim válasza:
és hogy gondoltad hogy egy 13év körüli gyerk majd mutogatja a farkát a nővérének? én tuti nem mutatnám meg :D
2015. jan. 4. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!