Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért büdös a hónalj még...

Miért büdös a hónalj még alapos tisztálkodás után is?

Figyelt kérdés

Valami hormonális probléma,vagy micsoda?

26/f

2012. nov. 9. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet tenni ellene, ez olyan mint más etnikumból való embernél, a bőrbe ivódott "szag"
2012. nov. 9. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert az izzadság mirigyek dolgoznak .Ez egyénenként különböző "szagot" ad .Megszüntetni nem lehet, csak közömbösíteni .
2012. nov. 9. 20:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendesen tusoltam meg minden,utána még egyszer másik tusfurdővel átmostam,és még igy is érződik :/ eddig nem volt ilyesmi. És nem vagyok "szines" egyéniség sem.
2012. nov. 9. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Esetleg lehet gomba. Beszéld meg bőrgyógyásszal.
2012. nov. 9. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha valaki szereti a nehéz ételeket(húsok,fűszeres ételek)illetve ha az emésztése nem tökéletes(hiányzó emésztőenzimek,hiányzó gyomorsav,elégtelen epeürülés,pangás a belekben)akkor a bőrén keresztül történő méregtelenítés-hónalj esetében a baktériumok is-okozhatnak erősebb illatot.Ha a fent felsoroltak kizárhatók(ezt ugye nem tudjuk biztosan)akkor pár havi diéta probiotikum illetve klorofill adagolás megoldhatná a dolgot.
2012. nov. 11. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!