Erős fájdalom a lágyék részen! Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Párom egy évvel ezelőtt erős fájdalmat kezdett el érezni a lágyéki részen,először azt hitte a heréi fájnak. Ez a fájdalom akkor olyan erős volt,hogy be kellett mennünk a sürgősségire. Teljes kórházi kivizsgáláson esett át,senki nem tudta megmondani a fájdalom okát.Azóta rengeteg orvosnál jártunk,senki nem talál semmit,minden rendben van, a fájdalmai azóta sem múltak el. Mindig éjszaka jelentkezik és általában szex után. Olvastam a vőlegény betegségről de ott pont az a lényeg,hogy az illető nem tud elélvezni,de nála nincs ilyen probléma.Teljesen tanácstalanok vagyunk, már e miatt szexelni sem mer,lehet pont az a baj,hogy kevés az együttlét?? Ha valaki volt már hasonló helyzetben kérem segítsen! A fájdalmak mindig egyre tovább tartanak,és már a Nospa sem segít.2015. jan. 2. 16:26
1/4 anonim válasza:
Ez bizony kangörcs. Nem tudok másra gondolni, mint hogy hogy a párod esetében az ingerületátvivő receptorok késlekedve jeleznek, és ez tulajdonképpen csak fantomfájdalom. Talán (ismétlem talán) segít, ha többet szexeltek. Ártani mindenesetre nem árt, úgyhogy egy próbát megér.
2/4 anonim válasza:
Kereshetnétek valamilyen komolyabb ásványi anyag tartalmú táplálékkiegészítőt is. Nem a gyógyszertári vackokra gondolok!
3/4 anonim válasza:
Meghúzódnak a péniszt tartó izomszalagok.Azok mind az alhasból jönnek ki.Túl vannak erőltetve .
4/4 anonim válasza:
Most hogy van? Elmúlt? Nekem is ez van két éve. Égő, húzó fájdalommal jár, a herék mellett, és alatt. Sokáig nem tudták kideríteni mi bajom, több tucat orvosnál voltam. Végül valószínüleg a prosztatát tartó/kezelő izmok lesznek aludasok, mert a prosztata izmokat lazító gyógyszerek segítenek. És most kálcium magnéziumot illetve B vitamin komplexet szedek. Ezek hiánya görcsöt okoz. Úgy érzem segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!