Ha dohányzom az befolyásolja a nemiszervem működését? 19/F
Figyelt kérdés
mielőtt leszúrnátok úgy mint a pengősmalacot, igen dohányzom, és komoly válaszokat szeretnék!2010. febr. 4. 17:00
1/7 anonim válasza:
úgy tudom hosszú távon impotenciát okozhat
3/7 anonim válasza:
én is dohányzok,de jó a cerka!
35/F
4/7 anonim válasza:
A dohányosok gyermekei korábban örökölnek. Dohányzom én is , régóta, de a Nőn múlik a dolog. Szerintem Jessica Marie Alba mostani testére még 100 évesen is állni fog.
5/7 anonim válasza:
A nemiszerv nem csak a jól látható rászekből áll, úgy is mint pénisz. Hosszú távon persze okozhat potenciacsökkenést, de ha nem okoz, akkor is biztosan hat a nemi szervrendszer másik fontos tagjára, amiről szokás megfeledkezni, ez pedig: a here. A here működése az, hogy spermiumot termel, amit bizony befolyásol a cigi.
Sokan gondolják úgy, hogy amíg áll a cerka, addig minden rendben. Aztán próbálj meg 10 év múlva összehozni egy gyereket, és meglátjk, hogy tényleg minden rendben-e.
6/7 anonim válasza:
jó hát én sem az ujjamból szoptam, nem vagyok tudós, hanem készültek tanulmányok. Ez csak egy:
egyébként én is dohányzom csak nem ennyit
7/7 anonim válasza:
Nem befolyásolja, de szar keserű lesz a spermád íze és azt a csajok nem szeretik. Döntsd el mi a jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!