Az óvszer mennyire csökkenti a makk érzékenységét?
Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 14:29
1/7 anonim válasza:
hát.. most mondanám hogy próbáld ki... :)
Nekem olyan érzés volt, minthogyha egy zacskót húznál a farkadra... fura :D
2/7 A kérdező kommentje:
És a súrlódásra is ugyanúgy reagált, ugyanannyira csökkent az érintéskor, surlódáskor az érzés, mintha zacskó lenne rajta?
2014. dec. 23. 14:54
3/7 anonim válasza:
Biztosan vesz le az érzékenységből .Annyit meg biztosan nem ,mintegy metéltnél .Akkor most gondolj bele ,egy metélt fiu óvszert húz,mennyire lehet érzékeny neki .Ezért élveznek el ők kicsit később .Ezt az érzésvesztést viszont pótolhatja a
szexuális felizgultság,az érzékiség,a vágy.
Minden az agyban játszódik,a pö**ünk csak kellék hozzá .
4/7 A kérdező kommentje:
Én metélt vagyok már évek óta és túlérzékeny a makkom. Fáj kisebb hatás miatt is. A cél a makk elérzéktelenítése lenne. Lehetséges csupán óvszerrel?
2014. dec. 23. 15:12
5/7 anonim válasza:
Valamennyit biztosan segít majd az óvszer is. Próbálj fel egyet és kiderül! Az utolsó kérdésed óta jártál már ezzel a problémával orvosnál?
6/7 A kérdező kommentje:
Egy hét múlva fogok menni.
2014. dec. 23. 23:24
7/7 anonim válasza:
Akkor legalább már történtek előrelépések. Majd írd meg, hogy mi volt az orvosnál, ha van kedved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!