Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális ez a méret 14 évesen?...

Normális ez a méret 14 évesen? (F/14)

Figyelt kérdés

A péniszem mérete állva 5-6 cm, Dec 5.-én van a születésnapom tehát nagyon az elején járok de azért biztosra akarok menni, hogy nincs-e velem semmi baj.Hangom még nem mélyült, súlyom 84-83 Kg. (Na igen, most fogok beütemezni egy edzéstervet.)

Van egy olyan érzésem hogy a súlyomnak van köze hozzá.

(Pedó válaszokat és privát üzeneteket nemár!)

2014. dec. 22. 14:31
1 2 3
 11/25 Csatak válasza:
45%
Jelentkezz Eunuchnak Jemenbe vagy Dubaiba:-)
2014. dec. 25. 22:51
 12/25 Zedricht válasza:
Nekem súly kb 65kg, magasság 175, eddzek és megvan simán/bőven 15centi(1-2cm +)..szerintem pici..de ne zavarjon..nekemse egy nap alatt nőtt..és már olyan 2-3 éve szőrös.
2015. jan. 13. 22:49
 13/25 anonim ***** válasza:

Valóban ez még nagyon csak picike méret,de most serdülsz még sokat fogsz fejlődni majd és ha sikerülne fogynod is akkor az még jobb lenne.

De biztos hogy mereven ekkora?

Biztosan jól mérted le?

Ernyedten mekkora?

Nem nőtt pár cm-t azóta a péniszed?

2015. jan. 14. 19:28
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha még csak 162cm vagy akkor tuti fogsz még nőni úgy 15-20 cm-t (bár leginkább attól függ milyen magasak a szüleid), szóval ahogy a magasságod nőni fog, ugyanúgy a péniszed is.
2015. jan. 30. 18:17
 15/25 anonim ***** válasza:

Nagyon picike méret.Elkeseredni nem kell,lehet most fog a fejlődésed felgyorsulni.

Apukád milyen magas?

A fiúk kb olyan magasak lesznek,vagy magasabbak,mint az apjuk.

Mêg sokat fejlődhetsz.

2015. jan. 30. 20:44
 16/25 A kérdező kommentje:

Nos apám még a 2014-es nyáron halt meg, ezért nem tudok magasságot mondani, de elég magas volt ami azt illeti, mármint olyan átlagon egy picurit felüli.

Nem volt úgy elhízva mint én viszont aki el volt a családban az anyám, őt viszont (kiskoromban) folyton láttam hogy esti tornázással leadta szóval ezt lehet tőle örököltem.Ami pedig a mérést illet már csomó vonalzóval megpróbáltam és a pontos méret az pont hogy 6 cm(nem állva 3cm).Egyébként mivel a hangom még mindig nem változott (bár úgy veszem észre hogy mostmár nem olyan lágy, mint volt hanem egy nagyon kicsivel érdesebb lett) a farkam mérte pedig úgy szintén nem hinném hogy csak a kövérségemnek van ehhez köze, vagy az is kihat a hangomra?Az arcomon a szám felett elkezdett jobban szőrösödni, fejlődök én csak lassan.

2015. jan. 31. 14:37
 17/25 anonim ***** válasza:

Mivel apuká magas(részvétem miatta,nehéz lehet neked,pont abban a korban vagy amikor szükséged lenne rá)volt így igen sokat fejlődhetsz még.

Kövéreknek valóban kicsinek tűnhet a pénisze,de itt eléggê túlsúlyosokra gondolok,akiknek igen komoly hasi hájuk van,mert ez a hàj réteg rálóg a péniszre és így kisebbnek làtszik.

Nézd ne ess kétségbe,még fiatal vagy,lehet hogy 1 év múlva,vagy pár hónap alatt a tested sok változáson fog keresztül menni.

Egy fontos dolog van,hogy ha nem is tudsz fogyni,akkor figyelj oda hogy ne hízzál,hanem tartsd a súlyodat,mert nem sokàra meg fogsz nyúlni ês egyből vékonyabbnak tűnsz majd.

Tuti sokat fejlődsz még,csak idő kell hozzá.

2015. febr. 1. 15:24
 18/25 anonim ***** válasza:
Ezen a súlyon próbálj azért vàltoztatni,mert ez egy 180 cm magas férfi súlya,próbálj mozogni,vagy ha anyukásnak sikerült fogynia akkor lehet tud tanácsot adni és támogatni ebben.
2015. febr. 1. 15:26
 19/25 A kérdező kommentje:

Rendben.

Egyébként kösz a válaszokat!

2015. febr. 2. 19:18
 20/25 anonim ***** válasza:
Szívesen,és fel a fejjel,még nagyon fiatal vagy,még igen sokat változhatsz,de ez rajtad is múlik,neked is muszály tenni érte!
2015. febr. 4. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!