Mennyire káros a napi 4x maszturbálás? 15/F
Figyelt kérdés
Általában 2-3 naponta szoktam 1x, de mostanában van olyan este, hogy nem bírom ki, és fél óra alatt 2x is kielégülök.
Utána pedig reggel 2x, és van, hogy napközben is 1-2x.
Ritka az ilyen, de most is ilyenem van.
Az a gáz, hogy az utolsó után már fáj a fejem és kicsit hányingerem van.
Múltkor reggel pedig a lábam zsibbadt el utána.
Ezeken kívül hosszútávon okoz valami károsodást?
15/F
2014. dec. 20. 19:27
1/9 anonim válasza:
Nem okoz kárt. :D A lábad nem azért zsibbadt, mert rosszul ültél / feküdtél?
3/9 anonim válasza:
Akkor okoz hosszú távon károsodást, ha egyszer a vérnyomás emelkedés miatt agyvérzésed lesz. Egyébként meg sportolj, mozogj többet, mert ez a kevés kézmozdulat nem használja fel a felesleges energiákat. Meg amúgy is a népi mondás szerint egy férfinak az életében 10.000 lövésre elegendő municiója van.
4/9 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle,a meglévők meg nem ettől vannak .
5/9 anonim válasza:
Nem lehet semmi baj, én is ennyi idős vagyok és van hogy többször is csinálom...
6/9 szamo77db válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod, de ne ess túlzásokba! Szerintem elég lenne napi 3x is. És ez a napi 4, de még talán a 3 is, elég nagy megterhelés a péniszed bőrére nézve. Vigyázz magadra!
7/9 anonim válasza:
Áh.. napi négyszer csak ünnepnapokon :D
De igyál sokat ki ne száradj :D
8/9 anonim válasza:
Nem, de a max napi 39, a negyvenedik halálos.
9/9 Allsainte88 válasza:
Régen volt, hogy annyiszor kivertem, hogy a végén már csak neleg levegő jött, mégsem lett bajom.
Rázzad nyugodtan tesó, ne fossál! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!