Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi okozhatja a fájdalmat?

Mi okozhatja a fájdalmat?

Figyelt kérdés

A problémám tegnap állt elő, délután arra lettem figyelmes, hogy a péniszem makknál levő része (pontosan nem tudom behatarolni, nem a makkom fáj, semmi pötty, semmi elszineződés) elkezdett szúró, lüktető módon fájni. Mozgás közbe ritkán érződik, viszont ha lefekszek es olyan pozba vagyok, akkor belesajdul, és ilyen zsibbadó érzést vált ki.

A fitymámat elkezdem felhúzni, akkor inal legjobban bele a fájdalom. Valakinek volt hasonló esete, kérem írjon!

2014. dec. 18. 10:36
 1/4 Evike 12 válasza:

egy szelemi bánat

:)

2014. dec. 18. 10:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Bárcsak az lenne...
2014. dec. 18. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a fitymád hátrahúzásakor erősödik a fájdalom, nem lehetséges, hogy mégis a fitymádon vagy a makkodon van valami elváltozás?
2014. dec. 18. 11:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Fitymám hátrahúzásakor abszolut nincsen semmi fájdalom, ha elorehúzom akkor érzem.
2014. dec. 18. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!