Fáj a bal herém. Mi okozhatja ezt a fájdalmat?
17 éves vagyok,es a napokban tapasztaltam h faj a bal herem,ha nem mulik el akkor hetfon megyek az orvoshoz.Viszont az erdekelne h mi okozhatja ezt a fajdalmat.Nincsen semmilyen elvaltozas rajta se megduzzadva egyszeruen faj. Maskor is elofordult mar ha beutottem de eddig hamar elmult,most viszont az erintestol is faj ha kezembe veszem.
Gondolkodtam azon h lehet megeroltettem mert baratnom is olembe ult es akkor kicsit megnyomhattam,valamint edzoteremben voltam es ott is megeroltethettem.
Ha viszont egyiksem akkor erdekelne h mi okozza,es meddig huzodhat ez a fajdalom,lehet hogy a hormonok lehet h tulparazom..de idegwsit h faj
Ahogy az edzőtermet elolvastam egyből a hereviszeresség jött be.A 17-21 év körüli fiúk,47 % a esik ilyen betegségbe, ezzel szokott kezdődni,és legtöbbször a bal oldalon.Én ajánlanám az SZTK uirológiai szakrendelést .
Beutaló nem kell,csak taj kártya,és beteg felvételnél jelentkezni .Előfordulhat hogy időpontot adnak a vizsgálatra .
Említettem h nagyon fájt,és trgnap vízparton voltam es mrg neha egy kicsit ereztem de nem okozott kulonosebb kellemetlenseget.Most igy reggel meg nem erzek semmit.Azota eszembe jutott a h az egyik hülye gaverom tokon rugott veletlenul es amiatt is fajhatott :D
viszont ennek a betegsegnek smit a masodik komentelo emlitwtt ennek utanna bezekn :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!