Alhasi, here fajdalom. Mitol?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 15eves srac vagyok,es az a bajom,hogy neha estenkent elkezd fajni az alhasam,es a herem.Zsibbado fajdalmat erzek.Ez mitil lehet? Edzesen "tokon" rugtak.Kezdek aggodni.mitol lehet? 15/F2014. dec. 13. 22:19
1/4 anonim válasza:
Nem gondolom hogy ez a tökön rugástól lenne .Huzódnak az alsó izmaid,és oda is kisugárzik némi fájdalom.
Esetleg nem maszti után van ilyen fájdalom.Az sem kizárt .
2/4 A kérdező kommentje:
Masztizni ritkan szoktam..heti egy-hetto,de spermam ugyanugy van.
Egyebkent mosz hirtelen ijedtem meg,mert most kezdett el,muelott kiirtam a kerdest,es mostanra kezd elmulni...nem ertem.
2014. dec. 13. 23:07
3/4 anonim válasza:
meleg fürdő, sokkal több recska 1 hétig
ha nem javul, orvos
4/4 anonim válasza:
vérkeringéssel is lehet ott probléma, nembiztos hogy a meleg fürdő olyan jót tesz ! Urulógia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!