A fitymám körül apró pattanásszerűségek jelentek, de azért mégsem mondanám annak. Már egy ideje ott vannak, nem fájnak, nem viszketnek és nem lehet kinyomni őket. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Már hosszabb ideje jelen vannak. Nem tudom hogy ha ez nemi betegség akkor hogy kaphattam el hiszem akkor nem folytattam nemi életet.2014. dec. 1. 10:42
1/3 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy fordyce pöttyök? Ez nem betegség, csak egy elváltozás. Először ennek nézz utána!
2/3 A kérdező kommentje:
Utána néztem, és valószínűleg azok. Most megnyugodtam, köszönöm a választ!
2014. dec. 1. 11:14
3/3 anonim válasza:
Amit leírtál az valóban annak hangzik és normális sok férfi küzd vele,meg fiú is,ez csak esztétikai hiba,ha zavar akkor lézerrel lehet csak eltűntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!