Drogozás okozhat merevedési zavarokat? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nagyjából egy 4-5 hónapig zen drogot szívtam,elég sokszor élveztem úgy el,betépve.szerencsére most 2-3 hónapja tiszta vagyok,viszont a merevedést nem tudom megtartani úgy 10-15percnél tovább,és annyira nincs is vágyam a szexre mint előtte.Okozhatja ez?2014. dec. 10. 21:35
1/9 anonim válasza:
Anélkül, hogy a "lent"-et elolvasnám, gondolkozás nélkül rávágom, hogy igen!
Mivel a drog lassan ürül ki a szervezetből (ezért is nehéz leszokni róla) igencsak okozhat problémát odalent.
2/9 anonim válasza:
Igen, ez minden drognak lehet a mellékhatása, a fűnek pedig köztudottan az.
3/9 anonim válasza:
10-15 perc.. azért a merevedési zavar nem itt kezdődik..
4/9 A kérdező kommentje:
Ennél tovább nem bírom megtartani,van hogy nem sikerül :S
2014. dec. 10. 22:08
5/9 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a "zen drogot" ez valami szintetikus fű? Nem vagyok drogpárti, de akkor már az igazival jobban jártál volna, abban lehet tudni hogy mi van, nem valami mű cucc.
Lehet pszichés, lehet visszamaradt mellékhatás, de lehet hogy csak a téli letargia.
Kísérletezz a barátnőddel, hátha megjön a kedved.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen olyasmi,és tényleg jobban jártál volna a rendes fűvel.
2014. dec. 10. 22:50
7/9 A kérdező kommentje:
jártam*
2014. dec. 10. 22:50
8/9 szamo77db válasza:
Még egyes gyógyszereknek is ez a mellékhatása, nem hogy a drognak! Légy türelemmel, ahogy ürül ki a szervezetedből ez az átkozott anyag, remélhetőleg a problémád is megszűnik lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!