Passzív dohányzás is előhozhat merevedési zavarokat?
15 éve dohányzom, és semmi baja. szerintem 15 évnyi füstnek a felét-negyedét se szívod be passzívan egész életedben, szóval nem kell félned.
ja, a tüdőnek tényleg odab*sz. de legalább a szex működik. :)
Radioaktivitás se létezik, csak az aranybányászok találták ki ezt a mesét mert Csernobilban van aranylelőhely.
Mi az hogy nem létezik passzív dohányzás? melettem cigizik egy paraszt és érzem a büdös füstjét, rámfújja és nem kapok levegőt. Lehet tagadni a valóságot de csak hülyét csinálsz magadból.
Passzív dohányzás?Az aktív az tuti nem mert én már 28. éve rendszeresen napi 40 szálat "rágok el" de még a szerszámomnak semmi baja ;-)!!!
De ne sajnálj 5 ezret(egy karton cigi ára)keres egy prostit és ha orálisan nem tudja felállítani a szerszámod akkor már nagy a baj!A merevedési zavaroknak egyébként nagyon sok kiváltó oka van.Első helyen a STRESSZ!
I the devil
Régebbi a kérdés, de ráakadtam, és úgy gondoltam válaszolok rá.
1,Passzív dohányzás igenis létezik, sőt kérosabb, mint az aktív dohányzás.
Vannak olyan kutatási eredmények is, melyek szerint a passzív dohányzás kb. 5-ször károsabb az aktívnál.
És igenis a dohányzás is okozhat ilyen zavart.
Inpotenciát is okozhat. Attól, hogy nálatok nem, még másnál okozhatja. Ez tudományos megállapítás, hogy a dohányzás okozhat ilyet, persze lehet, hogy nem attól van.
De közvetve is okozhatja. Pl. dohányzás magas vérnyomást okoz, és a magas vérnyomás okozza a zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!