Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az hogy "lankadt"...

Miért van az hogy "lankadt" állapotban hátratudom húzni a fitymámat, de mereven csak kicsit?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, lehet hogy fitymaszűkület? Nem lehet az a probléma hogy nekem hosszabb a fitymám mint 1-2 embernek?

De ha még is fitymaszűkület, akkor lankadtan miért tudom hátrahúzni?

Ha melegvízben elkezdeném tornáztatni, az segítene?

2014. dec. 10. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, lehet hogy fitymaszűkület, ehhez látni kéne, hogy biztosra lehessen tudni, ha küldenél privátba képet, megmondanam, és azért van mert mereven a makk is megduzzad, de a bőr nem nyúlik vele.
2014. dec. 10. 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:
A tornaztatas ennyi idősen már nem hiszem hogy segít
2014. dec. 10. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Meg kell kezdeni a "tornáztatást", bár azt már 1-2 éves kor között lett volna a legjobb elkezdeni. Nem hosszabb a fitymád, hanem a szűkület miatt a fityma hátsó része tudott csak megnyúlni az eddigi merevedések során, mivel a szűkület nem engedte "előbújni" a makkot.
2014. dec. 10. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha csak mereven nem tudod hátrahúzni, azt relatív fitymaszűkületnek hívják. A fitymádnak a hosszától függetlenül lankadtan és mereven is könnyedén hátrahúzhatónak kellene lennie. Mielőtt bármit tennél, mutasd meg urológusnak!
2014. dec. 10. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Enyhébb fitymaszűkületed lehet első hallásra.

Néha segít ha meleg vízben tornáztatod,de óvatosan kell csinálni,egy próbát megér és kitartónak kell lenni,de ha pár hét alatt sincs javulás akkor urológushoz kell menni.

Ha műteni kellene ott is sok több lehetőség van csak nagyon körültekintőnek kell lenni,nem elsietni a döntést.

Urológushoz viszont te magad egyedül is elmehetsz,nem kell beutaló hozzá,csak tb kártya és az időpontot kell megnézned hogy mikor rendel a doki.

Ha el is mész orvoshoz,csak megvizsgál,nem fog azonnal neked esni,vagy megműteni,erőszakkal egyiket sem csinálhatja.De legalább látná.

2014. dec. 11. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
A tornáztatás, ha nincs egyéb kóros elváltozás amúgy, bármilyen korban alkalmazható.
2014. dec. 16. 23:25
 7/9 anonim válasza:
nekem is ugyanez volt a problèmám! elmentem urulógushoz es "fèlig" körülmetèltek:) sokkal jobb így, nem kell fèlni tőle!
2014. dec. 23. 01:38
 8/9 anonim válasza:
nekem is ugyanez volt a problèmám! elmentem urulógushoz es "fèlig" körülmetèltek:) sokkal jobb így, nem kell fèlni tőle! 19/F
2014. dec. 23. 01:38
 9/9 anonim ***** válasza:

A félig az még mindig jobb,mintha mindent levàgnak,nêha olyan mintha csak picivel lenne csak rövidebb a fityma.

De nem csak a metêlés létezik ām.

A vizben tornãztatās meg van hogy segít.

2014. dec. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!