Miért van az hogy "lankadt" állapotban hátratudom húzni a fitymámat, de mereven csak kicsit?
16 éves vagyok, lehet hogy fitymaszűkület? Nem lehet az a probléma hogy nekem hosszabb a fitymám mint 1-2 embernek?
De ha még is fitymaszűkület, akkor lankadtan miért tudom hátrahúzni?
Ha melegvízben elkezdeném tornáztatni, az segítene?
Enyhébb fitymaszűkületed lehet első hallásra.
Néha segít ha meleg vízben tornáztatod,de óvatosan kell csinálni,egy próbát megér és kitartónak kell lenni,de ha pár hét alatt sincs javulás akkor urológushoz kell menni.
Ha műteni kellene ott is sok több lehetőség van csak nagyon körültekintőnek kell lenni,nem elsietni a döntést.
Urológushoz viszont te magad egyedül is elmehetsz,nem kell beutaló hozzá,csak tb kártya és az időpontot kell megnézned hogy mikor rendel a doki.
Ha el is mész orvoshoz,csak megvizsgál,nem fog azonnal neked esni,vagy megműteni,erőszakkal egyiket sem csinálhatja.De legalább látná.
A félig az még mindig jobb,mintha mindent levàgnak,nêha olyan mintha csak picivel lenne csak rövidebb a fityma.
De nem csak a metêlés létezik ām.
A vizben tornãztatās meg van hogy segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!