16éves vagyok a péniszem merev állapotban 13cm. A hónom is csak most kezdet el pelyhesedni, ebből gondolom hogy későn érő vagyok. Szerintetek fog még nőni? (csak normális válaszokat)
Akkor nem vagy túl magas,mert ma már sok 14 éves ekkora,de a fanszőr az meg tök normális időben jelent meg nálad.
A 170 cm magassághoz meg nem olyan rossz méret a 13 cm,180 cm magasnál azért már jóval kisebbnek tűnne:-)
De mivel írtad hogy apukád jóval magasabb nálad,így valószínűleg te az a kategória vagy aki 16-18 éves kora között fog majd sokat nyúlni és akkor fog jelentősen férfiasodni majd.
Csak várnod kell egy kicsit még,kicsit későn érsz ennyi.
13 a legtobb csajnak elég. Nekem 12,5cm. 30eves vagyok. Sok novel voltam. Kerdezgettem illetve a reakciók, vissza jelzések jottek folyamatosan. 17 évestől a 48 éves nőkig voltak kapcsolataim. 1 csaj van akire tudnám mondani, h ha nagyobb farkam lett volna, talan tovabb velem maradt volna. De meg csalta azt is aki mellettem húzta. Es aki elottem volt barátja, őt is meg csalta többször is. Szoval ha 20/6 os repam lett volna, valószínűleg akkor is fére ment volna.
Egyepkent a mostani párommal imádjuk egymast. Ugy döntöttünk h gyereket vállalunk. Mar 3honapos terhes. Sokat szexelunk. Kb minden másnap, harmad nap. 3-4 alkalommal.
Es szerintem sokkal fontosabb a jo szexhez hogy nagyon szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!