16éves vagyok a péniszem merev állapotban 13cm. A hónom is csak most kezdet el pelyhesedni, ebből gondolom hogy későn érő vagyok. Szerintetek fog még nőni? (csak normális válaszokat)
A 13 nem gond. Epp nemreg voltam valami hasonlo merettel sot kisebb (rovidebb is volt), teljesen prima meret. Ugyis sokszor a poz, a hogyan, melyen iranybol ingerel stb. sokkal tobbet szamit. A nagyon nagy tenyleg rosszabb...arrol meg nem beszelve, hogy a kezdeti nagysag mire hasznaljak es bent csiszatolnak vele osszebb megy :-), szerencsere a ferfiak nagy tobbsege ezt eszre se veszi :-)...
de ne aggodj ezen elore!!!inkabb probald kis keress mahadnak egy lanyt es szeress bele aztan persze okosan de szeressetek ehymast szexualisan is.
Van még esélyed és nem is kicsi.De nem azért amit az 1 es írt .Kiváncsi lennék honnan vette a 20 évet
Orvosi szabály szerint a kamaszkor ,illetve a nemi érés végéig tart.Nálad még mind 2 fenn áll .
Hát elég későn érő lehetsz ahogyan leírtad.
Még fejlődhetsz,de vannak 16 évesek akik már elérték a végleges fejlettségűket.
Volt nyáron 2 éve egy srác(akkor volt 16,5 éves) nagyon fejlettlen volt olyan 14 éves kinézetű,alíg 173 cm magas,de láttuk az apját hogy jó 182 cm magas férfi így lehetet tudni hogy meg fog férfiasodni,magasságra is nőni fog és így is lett,nem telt el 1 év és igen sokat változott.
Tehát ha az apud magasabb mint te akkor bőven fejlődheszt még,de ha nem magasabb vagy még alacsonyabb is akár akkor nem tudni.
Többet kellene tudni hogy a fejlődés mely szakaszán állsz és mikor kezdődött meg nálad a serdülés:szőrösödés?sperma?,magasságod?apukád magassága?
Akkor tuti hogy még kell fejlődnöd rendesen.
De te milyen magas vagy?,hogy mégis képet kapjunk rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!