Berepedezett fityma mitől?
Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem nincs, ellenben egy bizonyos fokig rövid a kantár, nem vágattam el, mivel rendesen hátra lehetett húzni a fitymát, és nem is volt zavaró. Most 25 évesen egyik napról a másikra a fityma úgy 2-3cm részen berepedezett. Nem voltam senkivel együtt, max annyira tudok gondolni, hogy 1 napig nem tudtam fürödni, és bizony másnapra a természet ajándéka, a túró ott volt a makkon. Lehet gomba lenne? Mert sajnos elég sokat szenvedek a lábujjamnál is vele, kenegetem minden csodakencével, oda figyelek, de mindig visszajön. Lehet gomba okozza a berepedezést a fitymámon? Viszonylag csíp is, mikor hátrahúzom.2014. dec. 9. 23:08
1/4 anonim válasza:
Akár gomba is okozhatja. Itt egy leírás hasonló tünetekkel:
"Merev állapotban nehéz lehúzni a bőrt a péniszről. A makk érintéskor fáj, és naponta fehéres-sárgás lerakódás keletkezik rajta. Gombás fertőzés okozza a tüneteket, mely a krónikus gyulladás miatt fitymaszűkületet okozott, ezért nem tudja merev állapotban hátrahúzni a bőrt."
A szűkület magyarázná a hosszanti repedéseket is, amik a fitymád hátrahúzásakor keletkeznek. Minél hamarabb meg kellene mutatnod bőrgyógyásznak!
2/4 anonim válasza:
Magad mondtad ki a diagnózist,kérdező! Úgyhogy ma menj el a bőr- és nemibeteg-gondozóba, és kérj gyógyszert mind a fitymádra, mind a lábujjaidra! Oké?
3/4 anonim válasza:
Jól írták előttem és fontos krémezés után az alapos kézmosás.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönet a válaszokért!
Úgy néz ki napi kétszer canestennel kenve, és mindig jól zárazra törölve tisztítás után elmúlt. Legalábbis a berepedés, pirosság igen, azért még kenegetem hátha van még ott gomba, baktérium.
2014. dec. 15. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!