Mark669 kérdése:
Mitol van ez a nemiszervemen, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Körül-belül 1 hete vettem észre/figyelembe a nemiszervemen valamit, nem is tudom hogy lehet nevezni.. Nem tudom mit csinaljak.. 17vagyok szüleimnek nem szeretnék szólni, kellemetlenül érezném magam. Elsonek a ti segítségeteket kérném, van valami házi megoldas? Hova induljak segitsegul? Esetleg valami kenocs?
Képek:
Esetleg ha nem megy:
2014. dec. 8. 22:12
11/11 anonim válasza:
Urologus is meg tudja nézni,az az összes nemi betegséggel foglalkozik,könnyebb bejutni,ráadásul férfi orvos így kevésbbé ciki elővenni előtte.Urologián többnyire négyszemközt tudsz a dokival is lenni vizsgálat alatt már emiatt is előnyösebb.
Valami pattanáshoz hasonlít vagy kiütés,lehet elmúlik magátóül,de
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!