Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélést követően mikor...

Körülmetélést követően mikor lehet sportolni? (test edzés, foci, biciklizés, futás stb. )

Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 21:35
1 2
 11/14 anonim válasza:
65%

Bitang jó kérdés!

Zsidó vagy sem.....a kérdés áll!

2014. dec. 4. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
A metélés és egyáltalán bármely csonkítás ideológiai és egészségügyi szempontból is barbár szokás. Természetesen vannak csonkítások, amit ha nem tesznek meg, az ember életébe kerül, de ez pont nem ide tartozik. A fitymaszűkületet nem körülmetéléssel szokták kezelni, csupán kis bemetszéssel. A metélés egyértelműen a zsidók idióta szokása, mellyel megmagyarázzák az egy rasszhoz való tartozásukat és hűségüket. Gondolom innen gondolják, hogy kiválasztottak, de tévesen. Aberrált egy népség.
2014. dec. 7. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó pontosan jól írtad le.Én is azért nem értem a kérdezőt hiszen leírta hogy nem lett volna szükség metélésre,tehát kisebb műtétettel is meg lehetet volna oldani a helyzetet.

Innentől fogva nem értem hogy ha nincs szükség metélésre mért vágatja le valaki is a fitymáját?

Mért iktatja ki azt 4-6 hétre?

Mért jó hogy nedvesedik,vérzik a seb hetekig?

Csodálom hogy a zs- vicces választ nem törölték,de van benne igazság tartalom.

Érthetetlen hogy na nincs szükség metélésre akkor mért tesz magával valaki ilyet.

Metélés után jó 2 hétig a seb gennyesedik,vérzik és a 3. hét is durva tud lenni,tehát a sportot is el lehet felejteni hetekre.

És még a látvány sem lesz éppen szép.

2014. dec. 7. 19:39
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Ja az egyettértést a barbár szokásra korlátoznám most hogy végig olvastam és arra hogy bemetszéssel lehet orvosolni az előttem hozzászólóval kapcsolatban.

De amúgy amit ír igaz,sivatagi népektől ered a szokás,ahol nem volt mód napi tisztálkodásra de ma már van erre lehetőség.

2014. dec. 7. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!