Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 eves vagyok es ha a fitymam...

14 eves vagyok es ha a fitymamat hatra huzom akkor csavarodik nem csuszik es egy kicsit nehezen tudom hatra huzni de hatra huzom?

Figyelt kérdés

Mar irtam ki egy kerdes es azota egy kicsit here jottem,ez az elozo kerdem volt...................

14 eves vagyok. Mikor fel al a farkam nem tudom hatra huzni a bort teljesen hogy latszogyon a mag . De mikor nincs fel alva hatra tudom huzni teljesen. Tetem ki valami kepek?

2014. nov. 30. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Kicsit baj van a helyesírásoddal,de azért érhető a kérdésed.Jó a megfigyelésed,a bőr nem hátra csúszik ,hanem gördül .Van némi szükületed,de ez talán abból adódik ,hogy eddig nem nagyon próbáltad hátra húzni.A jövőben többször kell ezt,és biztosan menni is fog.
2014. nov. 30. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Küldj képet, úgy érthetőbb lenne...
2014. nov. 30. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Szia!

Ez fitymaszűkületnek hangzik.De mivel még elég fiatal vagy,ezentúl próbáld a fitymád tornáztatni minden nap este,fürdéskor a meleg vízben.Vízben mindig könnyebb a fitymát hátra húzni.Na szóval óvatosan,nem durván a fitymád hátra kell húzkodni,ameddig erőltetés nélkül tudod.

Ha már merev a péniszed(mivel neked is mereven van vele gond)szépen folytatod és húzkodod kicsit.Ha szerencsés vagy akkor pár hét alatt azt veheted észre hogy könnyebben tudod és hátrébb tudod a fitymád húzni amikor a péniszed merev.

Ha nem válik be akkor a helyi kórházban van urológia osztály,az urológiára egyedül is elmehetsz,vagy szülővel,baráttal,testvérrel,bármilyen kísérővel.A vizsgálat ingyenes és nem kell hozzá beutaló sem,csak tb kártya.A legjobb az lenne ha szólnál apukádnak és elmenne veled.Ott szépen megvizsgálnának,jobb ha aki elkísér megvárna kint és vizsgálat után menne be és beszélne az orvossal majd.

A lényeg hogy vagy kezd el meleg vízben tornáztatni a fitymád vagy menjél el urológiára vele!

2014. dec. 1. 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..

Nem ez volt az a kérdés korábban?

Ha igen és már van változás akkor jó úton haladsz!

Mert ez elég rosszul nézet ki!

De óvatosan a képekkel!

2014. dec. 1. 13:07
 5/6 A kérdező kommentje:
De igen ez volt
2014. dec. 1. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
30%

okés,és van már javulás?

És ha van javulás most mennyire tudod hátra húzni?

Próbáltad meleg vízben tornáztatni a fitymád?

Tudod óvatosan minden nap szépen a meleg vízben a fitymát hátra kell húzkodni hogy táguljon.

Próbáld ki ha nem lesz javulás még 1 hónap alatt sem akkor meg menjél el urológiára vele!

2014. dec. 2. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!