A szőke fiúk intim szőrzete is szőke? bővebben lent
Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy az embereknek a szemöldökük szine megegyezik az intim szőrzet szinével. Egy tipikus világos szőke fiünak lehet ugyanolyan szőke szőrzete?2014. nov. 30. 11:52
1/17 A kérdező kommentje:
akinek nem probléma, esetleg képet is mutathat. :)
2014. nov. 30. 11:57
4/17 anonim válasza:
Erről az elméletről már én is hallottam, de ez nem mindenkire igaz. A testszőrzet, fanszőrzet és a haj színe általában nem teljesen egyforma. A hajszínétől függetlenül a fanszőrzete a szőke fiúknak is lehet sötétebb vagy világosabb is. Ez egyénfüggő.
6/17 anonim válasza:
Nem értek 1 et a 4 sel.A kimondott szőkéknek bizony ott is nagyon világos .A vörös hajuaké meg vörös .
7/17 szamo77db válasza:
A honvédségnél a fürdőben akaratlanul is láttuk egymásét és nekem feltűnt, hogy a világosabb hajú társaim intim szőrzete is világosabb. Akadt, akinek majdnem szőke volt, a haja pedig vörös.
8/17 anonim válasza:
Általában igen,de nem feltétlenül,mert sok szőke hajúnak inkább világos barna az intim szőrzete mint szőke,vagy ha megnézed vannak akik tök szőke hajúak és a szemöldökük meg sötét barna,sőt feketét is láttam már és nem festet fekete volt.
De általában barnának barna,vagy kicsit sötétebb barna mint a haja az intim szőre.Szőke meg lehet szőke,vagy akár világos barna is.
9/17 anonim válasza:
Vörös hajúnál meg láttam olyat hogy vagy vörös volt,vagy van ez a szőkés,vöröses világos szín és olyasmi volt neki.
Tehát eltérő lehet.
10/17 anonim válasza:
a szőke fiúknak az összes szőrük szőke
a kezükön, a lábukon, a fan és hónaljszőrük, szemöldökük is szőke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!