Mik a tünetei a hereráknak? Hány éves kortól lehet "megkapni" és miért? Hogyan lehet észrevenni? Fáj?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.2014. nov. 25. 19:30
1/6 anonim válasza:
Gyerekonkológián dolgoztam pár évet, a legfiatalabb hererákos akit ismertem másfél éves volt. Jellemző tünete a duzzanat és a fájdalom. A miértekbe ne menjünk bele.
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül fáj. Húzó, nehéz érzés a zacskóban, here megnagyobbodás, megkeményedik a here, rajta vagy mellette tapintható kemény göb, alhasi fájdalom-diszkomfortérzés stb...
Nekem például gyengén fájt és nem lehetett kitapogatni csomót, mert centrálisan volt a bal herémben.
4/6 anonim válasza:
A heredaganat nem fáj. ha fáj, akkor az nem daganat. Van egy kis kemény tapintású kidudorodás a herén. Viszonylag jól kezelhető.
6/6 anonim válasza:
Az enyém daganat volt és most irom, hogy fájt. Nem tudsz olvasni 41%-os?
Megnagyobbodott és keményebb lett, mint volt meg fájdogált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!