Ezzel a problémával milyen orvoshoz kéne fordulni?
NÉzd volt már pár ismerősőm urológusnál és sztk-s rendelésről beszélünk,idáig mindenki azt mondta hogy náluk is volt külön vizsgáló,valahol pavilon rész.
Aztán meg az urológus a nemi szerv külső részén megjelenő elváltozásokkal is foglalkozik!!!
A csomókkal,cisztával,fordyce foltokat is megnézi.
Az urológus a nemi szerv külső és belső részével is foglalkozik.
Így menjen nyugodtan urológushoz vele,mert valószínűleg valami alleriga akár,gyulladás lehet.Azt az urológus simán meg tudja nézni.
És annyi hogy minden orvosnál úgy van ha nem tud mit kezdeni tovább küldi,ez a bőrgyógyászra is igaz.
Én is inkább szakember előtt veszem elő,akit akár én magam választottam ki,akármilyen doki előtt nem.
az urlógus nem csak szervi bajokkal foglalkozik,hanem ha gombád van,herpeszed azt is kezeli,meg vizsgálja,és gyógyszert ír fel!!!!
Ha a herén kívül,belül csomót észlel azt is megvizsgálja,akár uh-t is használ és kezeli,ha műteni kell kiírja,mert vannak fagyú ciszták is,amit nem feltétlenül kell műteni csak ha zavarja az illetőt,tehát esztétikailag okoz bajt.
Az urológus gyulladással,nemi betegséggel is foglalkozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!