Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ezzel a problémával milyen...

Ezzel a problémával milyen orvoshoz kéne fordulni?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta (pontosan nem tudom, mióta) van a makkomon egy kis, piros pont. Érintésre érzékeny. Mi lehet ez, és hova kell vele fordulni? (Bőrgyógyászat vagy urulógia?)
2014. nov. 21. 17:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Összegezve itt a válaszokat,lehet menni urológushoz is,de ha úgy látja ebben a bőrgyógyász a többet tudó,máris oda írányit .Azt azért nem értem aki bőrgyógyászhoz megy ,abban miért lenne bent a mutogatási vágy .Mindkét helyen elő kell venni,látatlanban csak itt rendelnek .
2014. nov. 21. 18:55
 12/20 anonim ***** válasza:
De nem is a bőrével van a gond... Miért kellene bőrgyógyászhoz menni, ha a makkján van?
2014. nov. 21. 18:59
 13/20 anonim ***** válasza:
10 es nem mindenki oda jár vizsgálatra ahova te .Honnan gondolod hogy csak ott függönnyel elválasztva,ahovva jársz ?
2014. nov. 21. 19:04
 14/20 anonim ***** válasza:
12 es az urológus a szervi bajokkal foglakozik,azaz nem bőrön megjelenő dolgokkal.A makkot nem is bőr fedi,hanem nyálkahártya,hogy tudd .Na ezért kell bőrgyógyászhoz menni .
2014. nov. 21. 19:07
 15/20 szamo77db ***** válasza:
Bőrgyógyászhoz menj először és tedd azt a továbbiakban, amit ő javasol.
2014. nov. 21. 19:34
 16/20 szamo77db ***** válasza:
#12 A makkján nem bőr van? Ha nem, akkor mi? Ugyan már!
2014. nov. 21. 20:30
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

NÉzd volt már pár ismerősőm urológusnál és sztk-s rendelésről beszélünk,idáig mindenki azt mondta hogy náluk is volt külön vizsgáló,valahol pavilon rész.

Aztán meg az urológus a nemi szerv külső részén megjelenő elváltozásokkal is foglalkozik!!!

A csomókkal,cisztával,fordyce foltokat is megnézi.

Az urológus a nemi szerv külső és belső részével is foglalkozik.

Így menjen nyugodtan urológushoz vele,mert valószínűleg valami alleriga akár,gyulladás lehet.Azt az urológus simán meg tudja nézni.

És annyi hogy minden orvosnál úgy van ha nem tud mit kezdeni tovább küldi,ez a bőrgyógyászra is igaz.

Én is inkább szakember előtt veszem elő,akit akár én magam választottam ki,akármilyen doki előtt nem.

2014. nov. 21. 20:31
 18/20 anonim ***** válasza:

az urlógus nem csak szervi bajokkal foglalkozik,hanem ha gombád van,herpeszed azt is kezeli,meg vizsgálja,és gyógyszert ír fel!!!!

Ha a herén kívül,belül csomót észlel azt is megvizsgálja,akár uh-t is használ és kezeli,ha műteni kell kiírja,mert vannak fagyú ciszták is,amit nem feltétlenül kell műteni csak ha zavarja az illetőt,tehát esztétikailag okoz bajt.

Az urológus gyulladással,nemi betegséggel is foglalkozik!

2014. nov. 21. 20:33
 19/20 anonim ***** válasza:
a makkot fedő bőr a fityma lehet erre gondolt.Ha azzal gond van,gyulladás,letapadás,szűkület,vagy gomba van rajta,esetleg kis csomó simán mehet urológushoz.
2014. nov. 21. 20:34
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Na ne vitázunk a lényeg hogy menjen el orvoshoz vele az illető.Ez a fontos és egyben lényeges.
2014. nov. 21. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!