Ezzel a problémával milyen orvoshoz kéne fordulni?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta (pontosan nem tudom, mióta) van a makkomon egy kis, piros pont. Érintésre érzékeny. Mi lehet ez, és hova kell vele fordulni? (Bőrgyógyászat vagy urulógia?)2014. nov. 21. 17:14
1/20 anonim válasza:
Urológus. Bőrgyógyász nem a nemi szervekkel foglalkozik.
2/20 anonim válasza:
Ez inkább a bőrgyógyászra tartozik (Bőr- és nemibeteg gondozó). Ennyiből nem lehet megmondani, hogy pontosan mi okozza. Nézesd meg mindenképpen!
3/20 anonim válasza:
okoska 1 es,ez pontosan a bőrgyógyászra tatozik .
4/20 anonim válasza:
#3-as (másik 61%-os), mi lenne, ha befejeznéd a másokba szándékos belekötéseidet, kötözködéseidet? Főleg, te vagy itt a képzetlen és az "okoska" is? Az ilyen problémákkal elsősorban a bőr- és nemibeteg-gondozó foglalkozik, mert nemi területen található bőrproblémáról van szó, ami lehet akármi.
5/20 anonim válasza:
Urológus is megnézheti,hiszen ő is a nemi szervet érintő összes betegséggel foglalkozik!Piros folt lehet gyulladás,kiütés akár,fertőzés és ezekkel is foglalkozik az urológus
Én kiütéssel már mentem el hozzá.Sokall jobb urológushoz menni,mert van külön vizsgálórész a dokinál,ahol csak az orvos van bent(míg ez nincs bőrgyógyászaton sokszor megteremtve,tehát aki bent van az mindent lát)vizsgálat alatt,kevésbé ciki.
De persze bőr és nemibeteg gondozóba is mehetsz vele.
6/20 anonim válasza:
Első vagyok. És kinek mutogatnád a kukidat. Bőrgyógyásznak aki nem a nemi szervekkel foglalkozik igazából, vagy az urológusnak aki erre szakosodott? A kiütés bármi lehet előbb urológushoz érdemes elmenni esetleg utána bőrgyógyászhoz, de az urológus is tudja kezelni.
7/20 anonim válasza:
én urologushoz megyek ha a péniszemmel bármi gond van az tuti.
nekem is volt kiütésem a hül ye divat miatt még fiatalként(borotválás,pedig tiszta volt a borotva,de megnyíltak a szőrtűszőim és érzékenyek,oda kell figyelnem erre),amit nem űzök azóta:-)
8/20 anonim válasza:
Meg alapból mondta, hogy a "Makkján" van és nem a bőrön.
9/20 anonim válasza:
Aki nemi szervi problémákkal meg bőrgyógyászhoz az buta vagy csak szereti mutogatni a fütyijét.
10/20 anonim válasza:
én értem mit mondasz 69%-os ,de tényleg van olyan hogy bőr és nemibeteg gondozó,de én akkor is urológushoz mennék,ott a vizsgálat is sokall diszkrétebb,külön függönnyel elválasztott vizsgálóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!