Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem nő a szakállam?

Miért nem nő a szakállam?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és még mindig nincs normális szakállam. Gyakorlatilag már minden haveromnak nő rendesen a szakálla, nekem meg se nem sűrű, se nem folytonos. Azért állok értetlenül a kérdés előtt, mert a bőröm többi része meg tudja produkálni a férfias szőrösséget :) Idegesítő, főleg hogy évek óta körszakállat akarok növeszteni, de nem megy. Mi lehet a probléma hátterében? Vagy nincs is probléma, ez normális, majd kinő egyszer?
2010. jan. 29. 08:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom 22 éves, és neki sincs rendes szakálla. Olyan, mintha kis szigetek lennének az arcán, de nekem így is tetszik. Csak az a baj, hogy fiatalabbak elkezdik fikázni, hogy hogy néz ki. Pedig ő nem tehet róla. Én is kíváncsi leszek, hogy kinő-e neki valaha is rendesen, de én kételkedek...
2010. jan. 29. 08:55
 2/17 anonim ***** válasza:
Én a bababőrű pasikat szeretem a legjobban :))
2010. jan. 29. 08:58
 3/17 A kérdező kommentje:
Na jó, csak nem igazán illik bele a "bababőr" az összképbe :D Mivel nagydarab vagyok, elég mély hanggal, ezért elég furcsán veszi ki magát, hogy a fejjel alacsonyabb haverjaim fasza szakállal mászkálnak, én meg a nyakam és az orrom között Niki Laudát megszégyenítően kevés arcszőrzettel rendelkezem.
2010. jan. 29. 09:09
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Nekem nagyapám mondtam ne borotváljam mert akkor nagyon nőni fog. 14 évesen még suliba nem voltam megborotválkozva, (elég érdekesen néztem ki), a vicc az hogy most 17 vagyok és még mindig ezt mondja, hogy ne borotváljam mert akkor erősödik. Amúgy csak 4 naponta borotválkozom és tök baba, nagy gáz. Szerintem lehet a között összefüggés, hogy hány éves kortól milyen rendszerességgel borotválkozol.
2010. jan. 29. 09:25
 5/17 anonim ***** válasza:

2. voltam:

Akiknek nő rendesen azok is sokan teljesen leborotválják. Nekem mindegy mekkora az illető, de a bababőr az kell :) Ha olyan válaszokat vársz, hogy mivel lehetne serkenteni, arra nem hinném, hogy használható választ kapsz, ez hormonális eredetű.

24/L

2010. jan. 29. 09:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez genetika lehet. Van olyan osztálytársam aki 21 éves, még soha életében nem borotválkozott és semmi szőr nem található az arcán. Van egy másik ismerősöm, 19 éves és mint a King Kong, csupa szőr a háta is! Érdekes.
2010. jan. 29. 09:39
 7/17 A kérdező kommentje:
9:32-esnek: Persze, azt a keveset, ami van, én is leborotválom, így legalább rá tudom hazudni, hogy nem szeretnék szakállat :) Egyébként nem akarom serkenteni, nem erről van szó, mindössze arra lettem volna kíváncsi, hogy egyáltalán lesz-e vagy lehet-e normális szakállam. Hátha valaki ért hozzá.
2010. jan. 29. 09:47
 8/17 A kérdező kommentje:
9:39: Minden bizonnyal genetika. Érdekes, apámnak ilyen idősen már volt szakálla. Anyámnak meg még most sincs, lehet tőle örököltem :D
2010. jan. 29. 09:50
 9/17 anonim ***** válasza:
mindenhol szőrös vagy már? alul is? :) csak mert akkor szerintem rendszeresen kéne borotválkoznod, aztán csak megjönne. de amugy nem tudom miért akarsz minden nap borotválkozni csak megnehezíti az életed:)
2010. jan. 29. 13:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Jó neked hogy nincs, én 14 évesen már borotválkoztam -.-
2010. febr. 1. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!